Mat & forbrukertrender 2014 – 2017

23 mars 2013, Kommentarer: Kommentarer er skrudd av for Mat & forbrukertrender 2014 – 2017
Når:
30. mai 2013 heldags
2013-05-30T00:00:00+02:00
2013-05-31T00:00:00+02:00
Hvor:
Sted: Vennesla
Vennesla
Norge
Pris:
0
Kontakt:
Randi Vedal Samuelsen
47684336
Mat & forbrukertrender 2014 - 2017 @ Sted: Vennesla | Vennesla | Vest-Agder | Norge
  • hvilke trender og utviklingstrekk preger forbrukermønsteret, utvikling av nye matkonsepter, matvareproduksjon, tilberedning- og serveringskonsepter samt bruk og utvikling av nye salgskanaler for mat og drikke på Agder i de nærmeste årene?
  • hvilke muligheter og utfordringer gir det til alle som produserer og serverer mat og drikke på Agder.
  • hvordan kan du ta rede på hva som skjer seg på Lokalmat fronten på Agder.
  • Hvordan smaker fremtiden?
  • Hvordan kan jeg og min bedrift, konsept og gårdsutsalg dra nytte av dette?

Comments are closed.